2010. június 19., szombat

Olvasói levél

Végeztem!!! Rosszul vagyok ha arra gondolok, hogy csak jövő tavasszal tudom meg ki az, aki Iris megmentésére sietett, bár tippjeim vannak :)

Nagyon tetszett!!! 10/10

Annyira hamar vége lett, pedig, ahogy a vége felé értem, csak esténként olvastam, hogy minél tovább tartson...

Angeli Marina könyvébe volt szerencsém már jóval a kiadás előtt beleolvasni. Már akkor, azzal az egy részlettel, megvett engem. Írásának stílusa, a történet vezetése azonnal megfogott. Az tetszett meg benne leginkább, hogy az események egy teljes láncot fűznek össze, nincs megállás évszázadokon keresztül. Minden, ami történik, okkal történik.
Ami pedig különösen tetszett, hogy híres történelmi és művészetet befolyásoló emberek életébe kukkanthatunk bele. A karakterek közül Avenar vállt a legkedvesebbé számomra, nagyon remélem, hogy a folytatásokban is hallhatunk felőle. Konstantin pedig … azt hiszem talán nem is kell magyarázkodnom, ha azt mondom a megtestesült férfi. Iris, akinek a szemszögén át láthatjuk a történetet, nem csak történeti, de egyben lélektani utazáson is részt vesz a több száz év leforgása alatt Szembe néz az angyali életének hibáival, de mindig, mindenhol helyt áll.
A Vérkönny végkifejletében sem csalódtam, nagyon tetszett a nyitott befejezés, az új történés, ami előrevetíti a folytatást. A könyvet mindenkinek ajánlom, nemtől, kortól függetlenül. Aki pedig attól ódzkodik, hogy ez egy újabb vámpíros történet, kellemesen fog csalódni, ígérem!:)

Zsuzsanna Nóra Katona